Ga naar de inhoud

Boost je weerstand met SELENIUM-ACE+D+ZN

Selenium is een essentieel spoorelement, net zoals zink, ijzer en fluor. Het speelt een rol bij de bescherming van onze cellen tegen veroudering. Hoe dan? Selenium fungeert als een schild tegen vrije radicalen, die de oorzaak zijn van oxidatie. Het is dus een krachtig antioxidant.

Selenium laat niet alleen onze huid er jeugdig uitzien, het versterkt bovenal ons immuunsysteem. Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen dat je geen tekorten hebt! Een belangrijk punt: ons lichaam produceert zelf geen selenium: het is enkel te vinden in onze voeding.

Meer weten over selenium? Lees hier onze blog!

Vernieuwde formule met vitamine D en zink!

Soms zijn voedingssupplementen aangewezen om het immuunsysteem te boosten zodat ons lichaam de nodige micronutriënten ter beschikking heeft om het afweermechanisme optimaal te organiseren.

SELENIUM-ACE+D+ZN is een uiterst volledige en unieke één-per-dag formule, een combinatie van de zes belangrijkste antioxidanten, waarbij:

  • Selenium, zink en de vitamines A, C en D de goede werking van het immuunsysteem ondersteunen.
  • Selenium, zink en de vitamines C en E bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
  • Vitamine C bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid.

Zo is SELENIUM-ACE+D+ZN uitermate geschikt als dagdagelijks ritueel het ganse jaar door, maar ook net voor en tijdens de winterperiode, bij blootstelling aan zon, tijdens stressperiodes en vermoeidheid…