Ga naar de inhoud

SUPPLEMENTS

Het kennen van een uitgebalanceerde voeding en de juiste hoeveelheden voedingsstoffen elke dag opnieuw tot zich nemen is soms een moeilijke taak. In functie van je leef- en voedingspatroon zou het kunnen dat er tekorten ontstaan die voor jouw lichaam noodzakelijk zijn. Voedingssupplementen dragen bij tot een evenwichtige en optimale gezondheid.

Spijsverteringsenzymen & Darmflora

Spijsverteringsenzymen zijn verantwoordelijk voor de afbraak van voedsel en de opname ervan in de darmwand. Bij een tekort aan enzymen kan men enzymensupplementen innemen voor de maaltijd om de vertering te bevorderen.

Vitamines & Mineralen

Vitamines en mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze spelen een cruciale rol bij verschillende biologische processen.

Luchtwegen

Uniek gamma op basis van gezuiverde propolis en plantenextracten, dat specifiek ontwikkeld is om de luchtwegen vrij te maken, en om de keel en mond te verzachten.

Kunstgebitten

Ontdek het Protefix gamma voor kunstgebitten en mondverzorging.

VOOR WIE?

Diëtist, Logopedist of Voedingsdeskundige

Het opstellen van een aangepast dieet kan gepaard gaan met de inname van supplementen om de nodige voedingsstoffen binnen te hebben.

Arts of Apotheker

Artsen en apothekers spelen een belangrijke rol bij het aanraden van onze specifieke voeding en voedingssupplementen.

Particulier

Onze supplementen zijn beschikbaar bij de apotheker of parafarmacie. Consumenten kunnen steeds professioneel advies vragen voordat de producten worden aangekocht.

Benieuwd wat Revogan voor jou kan betekenen?