Ga naar de inhoud

Protefix voor Kunstgebitten

Protefix Kleefcremes

Protefix kleefcrème voor kunstgebitten met een extra sterke en langdurige werking. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen noch smaakstoffen.

Gebruik

De prothese reinigen en Protefix® kleefcrème aanbrengen met tussenpozen op de natte prothese. Op het onderste derde van de tube drukken in de richting van de opening van de tube. De prothese inbrengen en enkele seconden goed aandrukken. Na gebruik de tube weer goed sluiten, de opening hierbij schoon en droog houden.

Compositie

Mengsel van natrium-/calciumzouten van het copolymeer uit methylvinylether en maleïnezuuranhydride, carboxymethylcellulose, paraffine, vaseline, siliciumdioxide. Inhoud: 47g=40ml

Protefix® kleefcrème, met een langdurige en sterke kleefkracht en directe werking.

Protefix® kleefcrème Neutral met een langdurige en sterke kleefkracht, maar zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen.

Protefix® kleefcrème met Aloe vera, met een langdurige en sterke kleefkracht en de verzorgende eigenschappen van Aloe vera, mild en aangenaam voor het mondslijmvlies.

Protefix® kleefcrème PREMIUM, met 7-voudige werking voor optimale bescherming en draagcomfort.

Protefix kleefpoeder

Protefix® kleefpoeder is een klassieker onder de kleefmiddelen, ideaal bij kleine kleefproblemen en dun vloeibaar speeksel. Zeer gebruiksvriendelijk: Protefix® kleefpoeder wordt op de vochtige prothese gestrooid en zorgt onmiddellijk na het aanbrengen voor een zekere en langdurige kleefkracht.

Natuurlijke oplossing

Protefix® kleefpoeder bestaat voor 100% uit natriumalginaat, een perfect te verdragen bestanddeel op natuurlijke basis. Het is neutraal van geur en smaak en kan vertrouwen op een jarenlange expertise op dit gebied.

Komt de prothese vroegtijdig los, dan kan je ten allen tijde bijwerken. Strooi gewoon wat Protefix® kleefpoeder op de vochtige prothese en je prothese blijft weer urenlang vastzitten!

Protefix Protect Gel

Protefix Protect Gel verzacht en beschermt de slijmvliezen van de mond die werden beschadigd door een kunstgebit of een beugel. Bovendien vermijdt het conventionele bijwerkingen zoals ongevoeligheid, zwelling, vergeling van de tanden of een slechte invloed op de mondflora.