Ga naar de inhoud

Ons team van deskundigen

We hebben meer dan 55 jaar ervaring en bieden voor elk type dieet een tal van oplossingen aan, in de loop der jaren is Revogan uitgegroeid tot de partner van SPECIAL FOODS & SUPPLEMENTS.

We hebben een divers team diëtisten en deskundigen die worden ingezet op productontwikkeling, aankoop en verkoop. Van ontwikkeling tot afwerking, steeds primeert de nutritionele waarde, de smaak en de kwaliteit.

Al onze producten, zowel voeding als supplementen, voldoen aan de wettelijke Europese normen. Om blijvende kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden, volgen wij dan ook nauwgezet de laatste marktontwikkelingen op.

Voor wie? We hebben voor iedereen de juiste nutritionele aanpak.

Wij engageren ons om wetenschappelijke onderbouwde oplossingen op vlak van voeding en voedingssupplementen bij onze verschillende doelgroepen te leveren.

Diëtist, Logopedist of Voedingsdeskundige

Wij bieden gefundeerde oplossingen voor elke medische aandoening die met voeding gerelateerd is. In ons gamma vindt u een tal van producten terug.

Verantwoordelijke maaltijden voor WZC en ziekenhuizen

Voeding is een belangrijk deel van de zorg. Met ons uitgebreid assortiment is het de bedoeling de chef van de keuken de hand te reiken met onze expertise.

Arts of Apotheker

Artsen en apothekers spelen een belangrijke rol bij het aanraden van onze specifieke voeding en voedingssupplementen.

Particulier

Consumenten zoeken steeds vaker doelgerichte oplossingen voor hun specifieke behoeften en zijn zich bewust van het voedingspatroon dat bij hen past.

Opleidingen naar professionals

Onze gespecialiseerde opleidingen voor professionals zijn ontworpen om een diepgaand begrip te bieden van voedingswetenschappen en specifieke voedingsbehoeften, waardoor deelnemers zich kunnen specialiseren en uitblinken in dit veeleisend vakgebied.

Onze opleidingen richten zich op een scala aan onderwerpen, waaronder voedingsstoffen, dieetplanning, voedselallergieën en intoleranties, medische voedingstherapieën en de nieuwste ontwikkelingen in voedingsonderzoek.

Duurzaamheid is een kernwaarde in ons bedrijf

Duurzaamheid is een kernwaarde in ons bedrijf. Bij elke stap die we zetten, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de planeet en de gemeenschappen waarin we opereren.

We hanteren milieubewuste praktijken in al onze bedrijfsprocessen. Dit omvat het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, optimalisatie van transport, het minimaliseren van afval en het bevorderen van recycling en hergebruik.

Voor ons is duurzaamheid meer dan enkel milieubewustzijn. We omvatten hier ook onze sociale verantwoordelijkheid en ethische praktijken. Dit betekent eerlijke behandeling van werknemers, partners, belanghebbenden en klanten. We ondersteunen lokale gemeenschappen, promoten diversiteit en inclusie, en streven naar eerlijke handelspraktijken.