Ga naar de inhoud

Luchtwegen

Revogan vlierbessen Siroop

De vlierbessensiroop van Revogan is een ambachtelijke vliersiroop, gekookt in open ketel. Vlierbessensiroop wordt van oudsher gebruikt als elixir om vrijer te ademen.

De siroop op basis van vlierbessensap (65%), aanbevolen bij winterkwalen.

Phytolis gamma op basis van propolis

De kracht van propolis

Bijenproducten, zoals honing en propolis, worden al eeuwenlang geroemd om hun geneeskrachtige werking.

Propolis, of ook wel “bijenlijm” genoemd, wordt door bijen gehaald uit hars van verschillende planten, waarna het wordt gekauwd en gemengd met bestanddelen van stuifmeel, verschillende soorten enzymen en fermenten. Propolis is een natuurlijk, plantaardig product, waarmee de bijen hun honinggraten én zichzelf kiemvrij houden.

Het kleverige bruine goedje is echter niet alleen goed voor de bijen zelf, maar ook voor de mens. Propolis bevat talrijke vitamines (A, B, C en E) en sporenelementen.

… gecombineerd met planten

Naast propolis, bevat het gamma Phytolis tal van planten die als sinds mensenheugnis bekend staan voor het behandelen van gezondheidsproblemen, in het bijzonder voor aandoeningen van de keel en luchtwegen.

Denk maar aan echinacea, salie of tijm. Maar ook heemst, acerola en hibiscus… Allemaal hebben ze een specifieke werking, en hebben ze het grote voordeel om op milde manier doeltreffend resultaat te leveren.