logo


Doelgroepen

Voedingsdeskundigen en Diëtisten

Voor de diëtisten, voedingsdeskundigen, logopedisten… willen wij gefundeerde oplossingen aanbieden voor elke medische aandoening die met voeding gerelateerd is. De meer dan 1500 dieetproducten werden speciaal ontworpen voor het diabetesdieet, het glutenvrije dieet, het natriumarme dieet, het fenylketonuriedieet of het eiwitverrijkte dieet bij ondervoeding en bij slikstoornissen. Ook bij Revogan staan diëtisten in voor de ontwikkeling van nieuwe producten, alsook de sales en de marketing. Samen willen we verder investeren in de toekomst.

Ontdek de producten

Zorginstellingen & Ziekenhuizen

Voeding is een belangrijk deel van de zorg. Met ons uitgebreid assortiment kant-en-klare of convenience producten is het de bedoeling de chef van de keuken de hand te reiken met onze expertise. We bieden totaaloplossingen aan van ontbijt tot avondmaal. Onze eiwitrijke voedingsmiddelen, onze fingerfood en onze geblixte maaltijden hebben een authentieke smaak en stimuleren de eetlust. Voor de broodmaaltijd is er keuze uit suikervije confituur, choco en speculoospasta. Het aanbod suikervrije desserten is zeer groot: koekjes, pudding, ijs, gebak, mousses, …. En voor elke feestdag zijn er speciale themadessertjes verkrijgbaar, zowel met als zonder suiker of met aangepaste textuur. Alle producten zijn droog, vers of diepgevroren en worden door onze eigen vrachtwagens geleverd in België en Luxemburg.

Ontdek de producten

Particulieren

Consumenten zoeken steeds vaker doelgerichte oplossingen voor hun specifieke behoeften, en zijn zich bewust van het voedingspatroon dat bij hen past. Daarom hebben ook zij via de gespecialiseerde dieetwinkels en de apotheken toegang tot ons uitgebreid gamma aan producten.

Onze verkooppunten

Artsen & Apothekers

Artsen en apothekers spelen een belangrijke rol bij het aanraden van onze specifieke voeding en voedingssupplementen. Ze doen aanbevelingen op maat in geval van tekorten of (medische) problemen; en houden hierbij rekening met jouw specifiek profiel. De apotheker zal waar nodig doorverwijzen naar de behandelende arts.

Ontdek de producten

Onze belangrijkste engagementen

Wij engageren ons om wetenschappelijke onderbouwde oplossingen op vlak van voeding en voedingssupplementen bij onze verschillende doelgroepen te leveren. Hierbij verdelen we zowel bestaande als eigen merken, steeds aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding zodat onze oplossingen voor iedereen toegankelijk zijn. Het welzijn en de gezondheid van de mens staan steeds centraal.

Waarom kiezen voor Revogan?

Revogan kent een lange traditie. In 1965 focuste het bedrijf zich exclusief op glutenvrije en eiwitarme producten. In de loop der jaren is Revogan uitgegroeid tot de partner van SPECIAL FOODS en heeft als totaalleverancier voor elk type dieet 55 jaar ervaring. 16 diëtisten worden ingezet op sales, aankoop en productontwikkeling. Van ontwikkeling tot afwerking, steeds primeert de nutritionele waarde, de smaak en de kwaliteit. Al onze producten, zowel voeding als supplementen, voldoen aan de wettelijke Europese normen. Om blijvende kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden, volgen wij dan ook nauwgezet de laatste marktontwikkelingen op.

Eigen merken

Als specialist in special foods en dieetvoeding wensen wij je zo goed mogelijk te ondersteunen bij de keuze van voedingsmiddelen die passen bij jouw voedingsschema. Met onze eigen (private label) merken richten we ons tot specifieke doelgroepen. Zo is Prodia ons merk voor producten zonder toevoeging van suiker, gezoet met veilige zoetstoffen. Nogluten zijn glutenvrije en/of lactosevrije bakmengelingen, maar ook chocolade, koekjes en kroketten. Allsan staat voor gezonde voedingsmiddellen met minder suiker en meer vezels. Natram producten zijn ofwel natriumarm of bevatten minder zout ten opzichte van gewone voedingsmiddelen.

Ook op het vlak van voedingssupplementen bieden we eigen formules aan, onder meer om tekorten in onze voeding te compenseren of om een antwoord te bieden op specifieke problemen of ongemakken, bijvoorbeeld Lactose-OK bij lactose-intolerantie, Fit-O-Trans bij een trage darmtransit, of Selenium-ACE+D voor weerstand en vitaliteit…