logo


 Terug naar blog overzicht

Revogan: gezondheid met één enkele muisklik!

Reeds 52 jaar focust Revogan zich op dieetvoeding en farmaceutische producten. Met onze website www.revogan.be willen we een geschikte oplossing bieden voor elk gezondheidsprobleem. En opdat gezondheid en welzijn geen geheimen meer voor u zouden hebben, publiceerden we onlangs een gloednieuwe blog. Bovendien kreeg het tijdschrift Inovita een nieuwe formule toebedeeld waardoor het voortaan zowel op papier als elektronisch geraadpleegd kan worden.


Het is niet evident om op het internet betrouwbare informatie over gezondheid te vinden, noch over de middelen die kunnen helpen om uw gezondheidsprobleem op te lossen. Diabetes, obesitas, glutenintolerantie, voedselintolerantie, kauw- of slikproblemen, ondervoeding, tandprotheses, voedingssupplementen … dit zijn maar enkele van de thema’s die op de website www.revogan.be worden behandeld. Voor elke problematiek geeft Revogan een betrouwbare uitleg die wetenschappelijk onderbouwd is en somt het de producten op die passen bij de gestelde diagnose.

Eenvoudig zoeken

Bent u op zoek naar een specifiek product? Het onderdeel “Catalogue” van de website deelt alle producten in thema’s in (Algemene voeding, Haarverzorging …). Om het middel te vinden dat geschikt is voor uw bepaalde behoefte, volstaat het om de verschillende criteria aan te duiden.

De website van Revogan: zeker, maar dat is nog niet alles!

Om u steeds meer informatie over gezondheid te bieden, brengt Revogan die nu op 4 verschillende manieren tot bij u:

  • Via de website revogan.be;
  • Via Inovita, diverse gezondheids- en welzijnsadviezen die gebundeld zijn in een tijdschrift dat gemakkelijk in de hand ligt zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Het is verkrijgbaar in de apotheek maar kan voortaan ook gratis besteld worden via het online formulier
  • Via e-mag Inovita, een digitale versie van het papieren tijdschrift die online beschikbaar is. Dit interactieve tijdschrift kan met computer, tablet of smartphone gelezen worden op het adres inovita.be;
  • Via de Revogan-blog, een bron van informatie en nieuwtjes over gezondheid, welzijn, schoonheid en voeding. U vindt er tal van tips en adviezen om uw gezondheid te verzorgen en u het hele jaar door in topvorm te voelen!


Maar dat is nog niet alles! Om dichter bij de klanten, lezers en de internetgemeenschap te staan, is Revogan ook actief op de sociale media. Ga dus gerust naar de Facebookpagina van Revogan om uw ideeën en wensen te delen.