logo


 Terug naar blog overzicht

Nooit meer onverzorgde handen en voeten!

Wil je er deze zomer geweldig uitzien in sandalen of wil je pronken met fraai gekleurde nagels, dan doe je er goed aan je handen en voeten uitgebreid te verzorgen. Want er bestaan niet alleen hydraterende crèmes!


Nu de zomer en dus het sandalenseizoen eraan komen, hebben je voeten extra verzorging nodig. De VitaDermologie®-producten, onder de vorm van makkelijk aan te trekken sokken, zijn perfect geschikt om ze te verwennen. De Ultra-hydraterende voetbehandeling met ureum, olijfolie, aloë vera en andere antioxidanten verjongt, verzacht en versoepelt je huid.

“De VitaDermologie®-producten beloven een snelle werking en zijn makkelijk in gebruik”

Aandacht voor de handen

Ook je handen verdienen de nodige aandacht, want ze springen in het oog.
Droge en ruwe handen met een frisse zomerkleur nagellak, dat is geen optimale combinatie. Bovendien is de huid van de handen bijzonder dun, kwetsbaar en gevoelig. Regelmatig hydrateren is dus de boodschap. Maar als je crème gebruikt, zijn je handen vaak vrij vet. Kies dus bij voorkeur de VitaDermologie® herstellende anti-age handschoenen: ze maken je handen weer zacht en soepel. Zoals de naam aangeeft, verjongen ze ook de huid. Ideaal dus voor verouderde handen die bijvoorbeeld last hebben van vlekjes.

De innovatieve producten van VitaDermologie®

Het verschil tussen de VitaDermologie®-producten en traditionele verzorgingsproducten voor handen en voeten ligt in de impregnatietechniek. Zo bestaan de handschoenen en sokken uit twee lagen. De binnenste laag is doordrenkt met een crème van verzorgende stoffen, terwijl de buitenste laag een zogenaamd ‘dampeffect’ veroorzaakt. De warmte zorgt ervoor dat de poriën zich openen en daardoor kunnen de actieve bestanddelen sneller en dieper in de huid dringen. Die techniek geeft betere resultaten dan traditionele crèmes en lotions.

Makkelijke, snelle en aangename verzorgingsproducten

De VitaDermologie®-producten zijn perfect geschikt voor wie een druk leven heeft en geen tijd kan vrijmaken voor urenlange verzorgingssessies, maar toch een mooie, jong uitziende en verzorgde huid wil behouden. Omdat de producten snel en makkelijk te gebruiken zijn, vraagt de behandeling weinig moeite. Terwijl je het product laat inwerken, hoef je bovendien niet per se je handen of voeten vrij te houden. Het is dus perfect mogelijk om ondertussen een lichte activiteit te doen. Praktisch niet?

“Dankzij de specifieke VitaDermologie®-technologie dringen de actieve bestanddelen sneller en dieper door in de huid”

Producten voor alle huidtypes

De VitaDermologie®-producten zijn geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor een gevoelige huid. Het is wel raadzaam om de producten niet te gebruiken bij een geïrriteerde of zonverbrande huid, op een diabetesvoet (een verwikkeling die voorkomt bij diabetes, waarbij het weefsel van de voet verzweert, of vernietigd wordt), of voor wie in behandeling is bij een dermatoloog. Indien er een allergische reactie optreedt, moet de behandeling natuurlijk stopgezet worden.


Voor een mooie huid is alleen hydrateren niet voldoende. Bijkomende verzorging is nodig, zoals veel water drinken, sporten, voldoende slapen en stress onder controle houden …

 

Gerelateerde producten

VitaDermologie® Ultra-hydraterende voetbehandeling

Je wilt er geweldig uitzien in sandalen, maar hebt geen zin om je voeten eindeloos te masseren met crème? De VitaDermologie-sokken werden speciaal ontwikkeld om de huid grondig te hydrateren: je voeten zien eruit als nieuw!

Lees meer