logo


 Terug naar blog overzicht

Detoxner® Detox: de vernieuwende detoxkuur voor je darmen!

Heb je verteringsproblemen? Is je darmtransit verstoord? Voel je je moe? Dan is het misschien tijd om je darmen een vernieuwende detoxkuur te gunnen: het vijfdaagse programma Detoxner Detox!


Een druk leven, onregelmatige uren, slechte eetgewoonten, stress … Al die factoren hebben een negatief effect op de conditie van je darmen … en dus ook op jouw gezondheid! Onze darmen hebben namelijk twee belangrijke functies: enerzijds voedsel verteren en voedingsstoffen opnemen, anderzijds afvalstoffen en giftige stoffen afvoeren. Als je darmstelsel verstoord is, voel je je dus minder goed in je vel!

“Detoxner Detox geeft je darmen een boost!“

De darmflora: een broos evenwicht

In onze darmen leven miljarden bacteriën. Gelukkig zijn de meeste daarvan goede bacteriën, die verhinderen dat slechte bacteriën zich in onze darmen nestelen. Onze levensstijl kan dat waardevolle evenwicht echter verstoren. Het gevolg? Darmproblemen, zoals een onregelmatige of slappe stoelgang, een slechtere consistentie van de ontlasting, winderigheid, krampen …

Breng je darmflora weer in evenwicht met deze kuur!

De kuur Detoxner® Detox is een programma van vijf dagen om de darmtransit te activeren en de natuurlijke microflora te corrigeren en te optimaliseren.
De kuur is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Dat 2QR-complex is helemaal natuurlijk en wordt goed verdragen door het lichaam. Het is in staat om:

  • bacteriën die schadelijk zijn voor het lichaam te neutraliseren,
  • nuttige bacteriën te ontwikkelen dankzij zijn prebiotische ingrediënten die fungeren als ‘krachtvoer’.

En zo geraakt de darmflora weer hersteld!

Extra stimulatie van je darmen

De kuur Detoxner® Detox stimuleert ook de opname van voedingsstoffen uit verteerd voedsel. Dankzij zijn 2 andere bestanddelen: enerzijds het prebiotisch complex, en anderzijds een combinatie van vezels die de darmbewegingen en het vochtgehalte van de ontlasting reguleren. De plantaardige vezels stimuleren de darmactiviteit en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

Een detoxkuur die al na één dag doeltreffend is

De kuur wordt aanbevolen voor vijf dagen, maar de eerste dag kan je al de effecten merken. Mogelijk is ook om de kuur slechts één dag te gebruiken, ter verlichting na een zware maaltijd, nadat je iets gegeten hebt dat misvallen is, nadat je te veel alcohol hebt gedronken of als je zo nu en dan een onregelmatige stoelgang hebt …

Detoxner Detox in de praktijk

Wat moet je precies doen als je een Detoxner® Detox-kuur volgt? In de loop van de dag drink je in totaal vijf drankjes:

  • Meng de inhoud van één zakje met water of vruchtensap. Na het ontwaken op te drinken op een lege maag.
  • Los vier keer per dag één tablet op in een glas water. De eerste maal drink je dat op een nuchtere maag na het zakje, daarna bij het ontbijt, dan bij de lunch en ten slotte bij het avondeten.

Tijd om je darmen en jezelf een boost te geven!

Volg ons op Facebook en Instagram, om nog meer producten te ontdekken uit het vernieuwende gamma van Revogan!