De voor- en nadelen van intermittent fasting
11/02/2021
Toegang hebben tot quasi ongelimiteerde hoeveelheden voedsel is een zegen, als we er op een gezonde manier mee omgaan tenminste. Dat te vaak, te [...]
Lees meer11/02/2021
Toegang hebben tot quasi ongelimiteerde hoeveelheden voedsel is een zegen, als we er op een gezonde manier mee omgaan tenminste. Dat te vaak, te [...]
Lees meer04/02/2021
Al meer dan 5000 jaar wordt Ginkgo Biloba als medicijn voor een breed scala aan ziektes gebruikt in China. En sinds enkele decennia verovert [...]
Lees meer22/01/2021
De ideale omgevingstemperatuur is voor iedereen anders. Denk maar aan die Tegen 2050 zullen er maar liefst 10 miljard mensen op onze planeet leven. Hoe [...]
Lees meer15/01/2021
Voor wie lijdt aan een voedselintolerantie of -allergie, is eten niet altijd een pretje … Maar wat is nu juist het verschil tussen deze [...]
Lees meer07/01/2021
De ideale omgevingstemperatuur is voor iedereen anders. Denk maar aan die bibberende collega die het nog steeds te koud heeft met twee wintertruien, terwijl [...]
Lees meer19/11/2020
Wie heel goed luistert, kan dit brood horen zingen wanneer het uit de oven komt! Je eet het als het nog lekker warm is, [...]
Lees meer19/11/2020
Ben je glutenintolerant, maar heb je toch trek in zelfgemaakt brood? Het ene hoeft het andere niet uit te sluiten. Probeer het eens met [...]
Lees meer19/11/2020
Plan je een trip naar het buitenland? Of je nu koers zet naar Lissabon of de Seychellen, een reisapotheek mag zeker niet ontbreken in [...]
Lees meer19/11/2020
Heeft de winter je enkele kilootjes extra bezorgd? Wellicht wil je die zo snel mogelijk weer kwijt, zeker nu de mooiste dagen van het [...]
Lees meer19/11/2020
Het is niet eenvoudig om te genieten van een stukje patisserie wanneer u glutenintolerant bent… Verwen uw smaakpapillen nu met deze heerlijke glutenvrije appeltaart [...]
Lees meer19/11/2020
Een bijzonder kenmerk van de Romeinse taart, of ‘Crostata dolce alla romana’ met regionaal accent, is de pasta frolla. Het gaat meer bepaald om [...]
Lees meer19/11/2020
Brood met quinoa, mais, boekweit en hazelnoot- of amandelmelk Je hebt gekozen voor ‘noglu’-voeding? De dagelijkse jacht op gluten is vaak een heuse uitdaging. [...]
Lees meer