Ga naar de inhoud
Home » Frambozenmillefeuille

Frambozenmillefeuille

Dit heerlijk dessertje is perfect voor mensen die een eiwitarm dieet volgen. Het combineert lagen van knapperige koek met romige vanillecrème en verse frambozen voor een heerlijke smaakervaring.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 ml Taranis® Dalia drank
  • 20g vanillepuddingpoeder
  • 20g kristalsuiker
  • Taranis® pasta hazelnoot
  • 12 stuks Taranis® zandkoekje met framboos
  • 200g frambozen

Bereiding

  1. Meng drie lepels Taranis® Dalia drank met de puddingpoeder totdat er geen klonters meer aanwezig zijn.
  2. Breng de overige Taranis® Dalia drank samen met de suiker aan de kook.
  3. Haal de pan van het vuur en voeg de opgeloste puddingpoeder traag toe.
  4. Laat de pudding al roerend met een klopper indikken.
  5. Voeg vervolgens de suiker toe en laat nog 1min. goed doorkoken.
  6. Giet de pudding in een kom en laat afkoelen.
  7. Meng regelmatig met een klopper om klontervorming te voorkomen.
  8. Besmeer de bovenkant van een Taranis® zandkoekje met framboos met wat vanillepudding.
  9. Plaats de frambozen in de pudding met het topje naar boven.
  10. Besmeer de onderkant van het volgende Taranis® zandkoekje met framboos met de Taranis® pasta hazelnoot en de bovenkant van het koekje met opnieuw de pudding, en plaats deze op de frambozen.
  11. Plaats hier vervolgens terug de frambozen op en besmeer de onderkant van het volgende koekje opnieuw met de Taranis® pasta hazelnoot. Op deze manier worden er drie lagen Taranis® zandkoekjes met framboos verkregen en 2 lagen frambozen.

Bron: Revogan