Dit heerlijk dessertje is perfect voor mensen die een eiwitarm dieet volgen. Het combineert lagen van knapperige koek met romige vanillecrème en verse frambozen voor een heerlijke smaakervaring.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 250 ml Taranis® Dalia drank
- 20g vanillepuddingpoeder
- 20g kristalsuiker
- Taranis® pasta hazelnoot
- 12 stuks Taranis® zandkoekje met framboos
- 200g frambozen
Bereiding
- Meng drie lepels Taranis® Dalia drank met de puddingpoeder totdat er geen klonters meer aanwezig zijn.
- Breng de overige Taranis® Dalia drank samen met de suiker aan de kook.
- Haal de pan van het vuur en voeg de opgeloste puddingpoeder traag toe.
- Laat de pudding al roerend met een klopper indikken.
- Voeg vervolgens de suiker toe en laat nog 1min. goed doorkoken.
- Giet de pudding in een kom en laat afkoelen.
- Meng regelmatig met een klopper om klontervorming te voorkomen.
- Besmeer de bovenkant van een Taranis® zandkoekje met framboos met wat vanillepudding.
- Plaats de frambozen in de pudding met het topje naar boven.
- Besmeer de onderkant van het volgende Taranis® zandkoekje met framboos met de Taranis® pasta hazelnoot en de bovenkant van het koekje met opnieuw de pudding, en plaats deze op de frambozen.
- Plaats hier vervolgens terug de frambozen op en besmeer de onderkant van het volgende koekje opnieuw met de Taranis® pasta hazelnoot. Op deze manier worden er drie lagen Taranis® zandkoekjes met framboos verkregen en 2 lagen frambozen.
Bron: Revogan